Wij verhuren verschillende vakantiehuizen; van groot tot klein

Samen met Vrijheid aan de Kust verhuren zoals u wenst. Met een persoonlijke aanpak flexibel en zorgeloos jouw verblijf verhuren? Heeft u een huis die u wilt verhuren?

Vertel ons er alles over!

Meld je aan als verhuurder

Adres:
Korte omschrijving

Wij verhuren verschillende vakantiehuizen;
van groot tot klein.

Wij verhuren alle soorten vakantiehuizen en vakantieappartementen, van eenvoudig tot luxe, van groot tot klein. Wij helpen u graag verder!

verhuren met vrijheid aan de kust

waarom vrijheid aan de kust?

Wij passen ons aan,
aan uw wensen:

Wat bieden wij onze eigenaren:​

Wat bieden wij
onze gasten:​

Onze huiseigenaren aan het woord

We hebben wat reviews van onze huiseigenaren verzameld lees ze hier terug.

‘Wij verhuren ons appartement al jaren bij de Vrijheid aan de kust/ Helen Nagel. Wij zijn hier meer dan tevreden over, ons appartement wordt met zorg onderhouden/ behandeld door de Vrijheid. Het huur resultaat is erg goed en ons appartement wordt keurig schoon gehouden.’

Reeds vijf jaar tevreden klant als eigenaar van een vakantiewoning in Callantsoog bij Vrijheid aan de Kust. Fijn team om mee samen te werken. Korte lijntjes, zorgvuldig en meedenkend. En ‘local’, dus echt op de hoogte van de lokale omstandigheden en (markt)ontwikkelingen. Top.

Overtuigd?

START VANDAAG NOG MET VERHUREN

Ben je enthousiast over het verhuren van je verblijf? Zorg er voor dat je je aanmeld via het formulier boven aan de pagina en start vandaag nog met het verhuren van jouw verblijf. Of heb je nog vragen? Ga dan naar onze contact pagina en laat je gegevens achter.