Vakantiehuizen Sint MaartenSzee

Sint Maartenszee is een echt vakantiedorp. Door het prachtige duingebied wandel je in 10 minuten naar het heerlijke, brede en rustige strand. Bij de twee strandpaviljoens kun je genieten van een heerlijke lunch of diner, een romantische zonsondergang kunt bekijken of een prachtige avond wandeling maken. In het voorjaar ziet het er in de omgeving van Sint Maartenszee toverachtig uit. Het is een ware kleurenpracht als achtereenvolgens de krokus-, narcissen-, hyacinten- en tulpenvelden tot bloei komen. Je waant je in een schilderij van een oude Hollandse meester als je al fietsend langs de velden rijdt. Vergeet niet dat je hier in het grootste bollengebied ter wereld zit!

AL ONZE VAKANTIEHUIZEN IN Sint Maartenszee

In de zomermaanden zijn in het dorpscentrum diverse gezellige activiteiten zoals; braderieën, kermissen en de Feest-10-daagse. In dit dorpscentrum bevinden zich legio gezellige restaurants en cafés. Alle winkels zijn in de zomermaanden geopend tot 21:00 en de lokale supermarkt, de Albert Heijn, is elke dag (ook zondag) geopend van 8:00 tot 22:00 uur.

Door onze persoonlijke service heeft u altijd een accommodatie dat aan uw wensen voldoet. Wilt u graag in het centrum of juist rustig in de natuur? Geen probleem, samen vinden wij uw ideale vakantiehuis. Callantsoog wacht op u. Wij helpen u met alle plezier aan uw ideale vakantiehuis in Callantsoog!

heb je nog vragen?