Vakantiehuizen Callantsoog

Een uniek vakantiehuis, Callantsoog heeft het! Ga je voor een familiehuis, strandhuisje, appartement of chalet? Bij Vrijheid aan de Kust vind je het ideale vakantiehuis voor jouw vakantie of weekendje weg. Ontdek badplaats Callantsoog en geniet van strand, zee en gezelligheid op het winkelplein. Je vindt prachtige natuurgebieden op loopafstand en in het voorjaar wandel je zo naar de bloeiende bollenvelden. Zon op je gezicht, wind in je haren en een fijn vakantiehuis in Callantsoog. Dat is pas genieten. Dat is Vrijheid aan de Kust.

AL ONZE VAKANTIEHUIZEN IN CALLANTSOOG

In de zomermaanden zijn in het dorpscentrum diverse gezellige activiteiten zoals; braderieën, kermissen en de Feest-10-daagse. In dit dorpscentrum bevinden zich legio gezellige restaurants en cafés. Alle winkels zijn in de zomermaanden geopend tot 21:00 en de lokale supermarkt, de Albert Heijn, is elke dag (ook zondag) geopend van 8:00 tot 22:00 uur.

Door onze persoonlijke service heeft u altijd een accommodatie dat aan uw wensen voldoet. Wilt u graag in het centrum of juist rustig in de natuur? Geen probleem, samen vinden wij uw ideale vakantiehuis. Callantsoog wacht op u. Wij helpen u met alle plezier aan uw ideale vakantiehuis in Callantsoog!

heb je nog vragen?