Ontdek de kust in de meivakantie – de leukste uitjes op een rijtje

vrijheid aan de kust petten

Delen?

Meivakantie 2021 duurt in alle regio’s van 1 mei tot en met 9 mei 2021. Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids. De tulpenbollen staan in bloei en het heerlijke voorjaarszonnetje zorgt ervoor dat de natuur weer tot leven komt. Genoeg te doen en te ontdekken in de buitenlucht! 

Tulpenvelden in bloei

Onze nummer één, ontdek de tulpenvelden in de Kop van Noord-Holland. Wist je dat je hier het grootste aaneengesloten bloembollengebied van Nederland vindt? Daar zijn we maar wat trots op! Je kunt hier naar hartelust wandelen, fietsen of toeren met de auto langs eindeloze bloeiende bollenvelden. De tulpen bloeien dit jaar van eind april tot begin mei. De meivakantie van 2021 valt precies in het hoogtepunt van de tulpenbloei. Overnacht in onze Villa Tulp, het Zwanenwater, of een van onze andere heerlijke vakantiehuizen en ontdek de magie van de bloeiende tulpenvelden in Noord-Holland.

Vliegeren op het strand

De meivakantie is de mooiste tijd om te vliegeren op het strand. Waarom? De eerste kou is uit de lucht, maar je hebt nog alle ruimte op de stranden. Heerlijk ravotten en uitwaaien op het brede strand van Callantsoog. Stoeien met een stevige zeewind. Zand tussen je tenen, de wind in je vlieger, dat is pas genieten. Dat is Vrijheid aan de Kust. Duik na je stranddag heerlijk je bed in vanuit een vakantiehuis bij het strand. Overnacht je in de Strandjutter, of ga je voor Seinpost 26? Bekijk hier welk vakantiehuis bij jou past!

Klimbos – lekker klimmen en klauteren in de meivakantie

Een (ont)spannende activiteit voor de meivakantie in 2021. Ontdek KlimVallei Den Helder, een prachtig klimbos met verschillende routes. Geniet van het uitzicht vanaf 4 meter hoogte in de bomen. Ben jij een echte durfal? De spannendste route gaat tot wel 8 meter hoog! Als je liever aan de grond blijft kan dat natuurlijk ook. Bij de KlimVallei kun je ook kanovaren of suppen. Maak een wandeling door het naastgelegen bos of ontdek de uitkijktoren vanwaar je de zee kunt zien. Kortom, wat ons betreft hoort deze zeker op het lijstje voor meivakantie 2021.

Wat ga jij ontdekken in de meivakantie 2021? Ga eropuit en geniet van de Vrijheid aan de Kust. Waai lekker uit langs het strand, geniet van een warme chocomel to go en maak nieuwe herinneringen met je gezin. Heerlijk even uit huis, niets moet, alles mag. Wij staan voor je klaar om van deze meivakantie een onvergetelijke tijd te maken.  

Meer ontdekken?