Over Julianadorp

Het prachtige Julianadorp

Julianadorp aan zee, het zit ‘m al in de naam. Vlak aan de kust en op steenworp afstand van de Noordzee. Het mooie dorp bied alles voor een heerlijke vakantie om even lekker tot rust te komen en te genieten van al het moois wat de Noord kop te bieden heeft.

De omgeving van Julianadorp

Rondom Julianadorp liggen talloze schitterende bloemenvelden, weiden en bossen. Bovenal beschikt Julianadorp over prachtige lange fietsroutes dwars door het mooie duingebied en langs het beeldschone platteland. 

Ook ligt Julianadorp nog geen 20 minuten van de veerboot naar Texel, voor een heerlijk dagje weg! 

In Julianadorp ligt het geweldige vakantiepark Ooghduyne, maar ook de bungalowparken De Zandloper en Keizerskroon. Wij verhuren veel huizen op deze parken en zijn hier ook erg trots op! Al deze parken liggen op nog geen 10 minuutjes wandelen van het strand, ideaal voor een echte kustvakantie!

Wat is er te doen?

Julianadorp biedt alles voor een perfecte vakantie, zo is er een golfbaan, talloze opties voor watersport en een overdekt zwemparadijs. Laat je verder inspireren op de locale website voor meer leuke activiteiten. Klik hier

Meer informatie over activiteiten en evenementen vind u op: www.hollandbovenamsterdam.nl

Wij verhuren natuurlijk veel prachtige accommodaties in Callantsoog. Van gezellige onderkomen voor kleine gezinnetjes tot geweldige groepsaccommodaties.

Bekijk al onze huizen in Julianadorp >

Delen?

Meer ontdekken?