gezellig samen er op uit? Bekijk al onze geweldige groepsaccommodaties

De mooiste groepsaccommodaties in Noord-Holland om er met z’n allen even tussenuit te gaan. Van familiehuizen tot een strandboerderij, je vindt jouw vakantiehuis bij Vrijheid aan de Kust. Onze groepsaccommodaties zijn voor groepen vanaf 6 tot 18 personen. Zoek jij een gepaste locatie in het groen voor jouw volgende familieweekend, teamuitje, vriendenweekend of sportvereniging? Bekijk hier onze geweldige groepsaccommodaties en boek een heerlijk uitje voor het hele gezelschap. 

AL ONZE Groepsaccomodaties

Groepsaccomodaties voor kleine en grote groepen

Wij bieden diverse grote vakantiehuizen voor zowel grote als kleine groepen in Nederland aan. De groepsaccommodaties bevinden zich allemaal aan zee van de noord Hollandse kust. Ga je dus met de hele familie op vakantie en zoek je een familiehuis aan de kust? Of gezellig met een groep vrienden uitwaaien aan het strand? Organiseer je een bedrijfsuitje met daarbij een passende groepsaccomodatie? Wij bieden grote vakantiehuizen vanaf zes personen aan.

Wij hebben een aantal groepsaccommodaties aan zee waar je uit kunt kiezen.

 

Grote vakantiehuizen aan zee

Een fijn vakantiehuis aan zee huren in Nederland biedt u de mogelijkheid even de Vrijheid op te zoeken en te genieten zonder zorgen! De mooie omgeving biedt tal van mogelijkheden; wat dacht u van iedere dag een mooie lange strandwandeling maken? Neus in de wind en niets meer dan het geruis van de zee horen. Fietsen door en langs het uitgestrekte duingebied en bollenvelden of voor de waaghalzen onder ons met de groep mountainbiken door de Schoorlse duinen en bosgebied. In het familiehuis aan zee genieten met de kinderen en kleinkinderen en maak samen de mooiste herinneringen.

Wij adviseren u graag in het boeken van een passende groepsaccommodatie! Ook voor activiteiten tijdens uw vakantie met de familie, vriendenweekend, bedrijfsuitje of alle andere groepsuitjes.

heb je nog vragen?