ga er op uit en geniet van de vrijheid aan de kust.

Doe je ogen dicht en denk eens na over een vakantie aan de kust. Je hoort de golven neerslaan op het strand. Zodra je het raam opent ruik je de frisse zilte lucht. Begin de dag met een vers gezet kopje koffie en geniet van plek aan de kust. Je bent midden in de Noord-Hollandse natuur die zich perfect leent om een lekkere strandwandeling te maken, langs de uitgestrekte bollenvelden te fietsen of om een dag rondom je huisje te genieten.

8.9

From reviews

79

Vakantiehuisjes

klaar voor een avontuur aan de kust?

Klinkt het als muziek in de oren om te overnachten aan de kust? Bij Vrijheid aan de Kust staan we iedere dag voor je klaar. Om je vragen te beantwoorden, tips over leuke uitjes te geven en nog veel meer. En in onze ‘Vrijheid aan de Kust App‘ heb je al die tips ook nog eens handig altijd bij je. Kies voor een vakantie aan de kust en bepaal zelf hoeveel vrijheid je nodig hebt.

If you have a moment, we'll tell you why you should come to the coast.

Een zorgeloze vakantie aan de kust waar je tot rust kan komen, je hoofd in de wind kan gooien of eindeloos kan slenteren door de duinen of over het strand. Dat zijn toch al voldoende redenen om naar de Noord Hollandse kust te komen? En met de geweldig ingerichte vakantiehuizen in Julianadorp, Callantsoog of een van de andere bestemmingen zit je er perfect bij dit voorjaar of deze zomer.

Do you have any questions?