ga er op uit en geniet van de vrijheid aan de kust.

Er is altijd wel wat te doen langs de Noord Hollandse kust. Van leuke markten, heerlijke restaurants of de mooiste wandelroutes tot de mooiste stranden. Met de Vrijheid aan de Kust app ben je altijd op de hoogte van de leukste activiteiten rondom jouw vakantiehuis. Heb je hem nog niet? Download hem dan snel. Onderaan de pagina vind je de links voor de appstore als de google playstore.

Je vind er ook alle informatie over jouw verblijf. Zoals parkeerplaatsen, handige weetjes en gebruiksaanwijzingen.

altijd op de hoogte van events in de omgeving

Bepaal zelf hoeveel vrijheid je nodig hebt met de Vrijheid aan de Kust app. De kalender staat vaak gevuld vol met leuke uitjes, markten of andere activiteiten. Geen zin in de drukte maar kom je voor de vrijheid en de kust? Geen probleem, voor iedereen is er wat te vinden.

Ga de natuur in en ontdek de vrijheid aan de kust

Lekker een stuk wandelen door de duinen over het strand of langs uitgestrekte bollenvelden. De kop van Noord-Holland heeft zoveel moois te bieden. Met de uitgestrekte kustlijn, rustige natuurgebieden en grote bloemenvelden kom je hoe dan ook vol energie weer thuis.

Oh en is er een ongeluk(je) gebeurd? In de vrijheid app staan alle hulpdiensten op een rij, snel en gemakkelijk bij de hand.

gratis downloaden

alle tips en tricks samen

Vanaf nu kan je dus altijd alle tips en tricks in de app zien. Dus geen folders of boekjes meer maar gewoon onze app. Onze app kan gratis worden gedownload via de Apple App Store of de Google Play Store.