VERVEEL JE NOOIT!
BEKIJK ALLE ACTIVITEITEN

Naast een heerlijke relaxte dag op het strand, een lekker lange boswandeling of een super lekker etentje in één van de vele restaurants is er natuurlijk nog veel meer leuks te beleven in de omgeving! 

STORM Beach events

GROEPEN, BEDRIJVEN, OUTDOOR, ACTIEF, TEAMBUILDING

Een dag compleet gevuld met de coolste en meest uitdagende teambuilding activiteiten? Dan is STORM Beach Events iets voor jullie! STORM organiseert super toffe teambuild dagen voor het hele team, gevuld met opdrachten, spellen en uitdagingen waarbij je als team op de proef gesteld word! Doorsta de Beach Games of overwin de Expeditie Callantsoog! 

Naast de super actieve opdrachten en spellen bied STORM ook een spannende Escape TOUR, wandelroutes en andere leuke activiteiten!

Bekijk alle activiteiten van STORM >

1001Activiteiten.nl

GROEPEN, BEDRIJVEN, INDOOR, OUTDOOR, ACTIEF

Ben je nou opzoek naar de leukste activiteiten / groepsactiviteiten in en rondom de omgeving van Callantsoog, Groote Keeten, Julianadorp aan zee, Petten of Sint Maartenszee, dan is 1001Activiteiten.nl de site om je groepsvakantie compleet te maken en volledig vol te plannen met de leukste activiteiten en workshops. Variërend van escapes en teambuilding tot kookworkshops en boogschieten. 

Bekijk alle activiteiten in de buurt >

Fijnuit.nl

FAMILIES, GROEPEN, STELLETJES INDOOR, CASUAL

Je kent het wel, een super stomme regenachtige dag tijdens je schitterende verblijf hier aan de kust. Het weer is nou eenmaal onvoorspelbaar, maar is geen reden om je dag te laten verpesten! Er is gelukkig zat te doen binnen! Op de website van Fijnuit vind je super leuke binnenactiviteiten, voor zowel jong als oud. Denk aan gezellig met de kids naar een indoor speelpark, minigolven met de hele familie of een heerlijke luie bioscoopdag. 

Bekijk alle indoor activiteiten in de buurt >

Bekijk alle activiteiten in de buurt >

Callantsoog.nl

FAMILIES, STELLETJES, INDOOR, OUTDOOR, CASUAL, NATUUR, HISTORIE

Wil je alles weten over Callantsoog? Wil je het èchte Callantsoog en haar schoonheid leren kennen? Callantsoog.nl laat je de mooiste activiteiten zien en neemt je mee langs en door de beeldschone natuur en de culturele hoofdstukken van het prachtige dorp. 

Bekijk alle activiteiten in de buurt >

heb je nog vragen?